Raadplegingen

Raadplegingen De Mistel

DE PRAKTIJK

Onze praktijk is open van 8 uur tot 20 uur. We werken altijd op afspraak.

Afspraken kunnen online gemaakt worden.

Raadpleging vastleggen
This image for Image Layouts addon
NACHT EN WEEKEND

's Nachts en in het weekend is de HUISARTS VAN WACHT bereikbaar op het nummer 1733
This image for Image Layouts addon
SECRETARIAAT

Ons secretariaat is bereikbaar elke morgen vanaf 7u30, elke middag vanaf 15u30.

Door het werken op afspraak, beperken we de wachttijd voor iedereen en kunnen we een optimale dienstverlening voorzien. Afspraken kunnen ook nog de dag zelf aangevraagd worden en dit voor elk probleem. Meld misschien over welke afspraak het gaat, ( een gesprek, een uitstrijkje, een bloedname, een ECG, ...) en met hoeveel personen u komt.

Zo vermijdt u lange wachttijden, krijgt u een raadpleging op maat en kunnen we efficiënt en ontspannen werken.

This image for Image Layouts addon
DE PRAKTIJKASSISTENTE

Tijdens de spreekuren worden wij bijgestaan door een praktijkassistente. Zij verzorgt het onthaal in de praktijk, neemt de telefoon op, maakt de afspraken en regelt de huisbezoeken. 

Je kunt bij haar terecht voor inlichtingen over de praktijkvoering, voor het afhalen van brieven en met alle niet-medische problemen. Na overleg en afspraak kan zij ook een bloedafname prikken, hechtingen verwijderen, een ECG afnemen, injecties geven, oren uitspuiten, bloeddrukken meten. Doorgaans neemt de praktijkassistente de telefoon op. Zij organiseert de afspraken en huisbezoeken. Voor dringende medische hulp, vragen over een ingestelde behandeling of ongerustheid over een familielid, blijft u arts op elk moment beschikbaar.


Image
This image for Image Layouts addon
HUISBEZOEKEN

Gelieve een huisbezoek telefonisch tussen 8 en 10 uur ’s morgens aan te vragen. We vragen u een inspanning te doen huisbezoeken alleen aan te vragen als u echt niet naar de praktijk kunt komen. In de praktijk hebben we meer onderzoeksmogelijkheden dan op huisbezoek. 

Geef ook aan welke huisarts je het liefst zou zien, wij proberen daar rekening mee te houden. In dringende gevallen komt altijd de arts die het snelst ter plaatse kan zijn.

This image for Image Layouts addon
ATTESTEN EN FORMULIEREN

Voor het invullen van attesten en formulieren is informatie en tijd nodig. Daarom dien je ook hiervoor op raadpleging te komen. Je arts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Maak het hem daarom niet moeilijk: vraag alleen wat redelijk, écht en verantwoord is. 

Valse attesten zullen steeds geweigerd worden.Voorschriften en attesten worden uitsluitend afgeleverd tijdens een raadpleging. We begrijpen wel dat je soms onverwachts een voorschrift te kort komt. Vraag daarom tijdens je raadpleging voldoende medicatievoorschriften aan de arts. 

DE MISTEL

Hendrik Deberghstraat 37B
8640 Oostvleteren

tel 057 40 00 20
info@demistel.be

FacebookIconBlack

logo2022 wit