Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Voorstelling dr. Thomas Blontrock 01/10/2019

image0

Mijn naam is Thomas Blontrock en vanaf 1 oktober werk ik mee als huisarts-in-opleiding (HAIO) in De Mistel. Even kort wie ik ben. Ik ben afkomstig uit Poperinge, net afgestudeerd als master in de geneeskunde aan de KULeuven, maar nu dus terug bij afkomst.

In het kader van mijn verdere opleiding tot huisarts ga ik de komende 18 maanden mee werken in De Mistel om hier mijn theoretische en praktische kennis tot ervaring te kunnen omzetten en zo deze verder te kunnen uitbouwen. Dit onder de vleugels van zowel dr. Lander Vanhee, dr. Siegfried Provoost en dr. Joke Fouvry.

Concreet betekent dit dat u bij mij ook consultaties kan inboeken en ik u te hulp zal staan. Bij problemen of moeilijkheden kan ik altijd terecht bij één van de andere drie huisartsen voor raad of advies.

Mijn eigen visie loopt gelijk met deze van De Mistel als groepspraktijk, namelijk dat multidisciplinariteit op elk niveau van de zorg en adequate preventie cruciaal zijn om tot een goede gezondheidszorg te komen. Dit natuurlijk samen met een persoonlijke aanpak.

Hiervoor wil ik mezelf dan ook maximaal inzetten.

Samen hoop ik op een goede samenwerking en een goede relatie tussen arts en patiënt om ten eerste u van de beste zorg te kunnen voorzien en ten tweede mij te versterken in dit leerproces.

Hopelijk tot snel!

Thomas

raadpleging
spacer

Info & Contact

Hendrik Deberghstraat 37B
8640 Oostvleteren
tel 057 40 00 20
fax 057 40 18 68
info@demistel.be

fb icon 325x325