Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

raadplegingen

Onze praktijk is open van 8 uur tot 19 uur. We werken altijd op afspraak. Afspraken kunnen online gemaakt worden, klik op de onderstaande link.

raadpleging

Lukt dit niet, u hebt geen internet verbinding of u vindt geen vrije consultatiemomenten meer op het gewenste uur, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen, wij maken tijd voor u. Het secretariaat is bereikbaar elke morgen vanaf 7u45, elke middag vanaf 15u30.

Op het uurrooster kunt u zien welke arts wanneer aanwezig is. Zo kunt u steeds bij de arts van uw voorkeur langsgaan. Op vrijdagavond en zaterdagvoormiddag werken wij elk om beurt en ook op afspraak.

Voor dringende gevallen staat altijd een arts voor u klaar.

Door het werken op afspraak, beperken we de wachttijd voor iedereen en kunnen we een optimaledienstverlening voorzien. Afspraken kunnen ook nog de dag zelf aangevraagd worden en dit voor elk probleem. Meld misschien over welke afspraak het gaat, ( een gesprek, een uitstrijkje, een bloedname, een ECG, ...) en met hoeveel personen u komt. Zo vermijdt u lange wachttijden, krijgt u een raadpleging op maat en kunnen we efficiënt en ontspannen werken.

's Nachts en in het weekend is de HUISARTS van WACHT bereikbaar op het nummer 1733

 

uurrooster   Lander Joke Siegfried
maandag

VM

NM

vanaf 8 uur

vanaf 17 uur

vanaf 8 uur

vanaf 16 uur

vanaf 8u30

vanaf 17 uur

dinsdag

VM

NM

vanaf 8 uur

afwezig

vanaf 8 uur

vanaf 16 uur

afwezig

vanaf 16 uur

woensdag

VM

NM

vanaf 8 uur

vanaf 17 uur

afwezig

afwezig

vanaf 8u30

vanaf 14 uur

donderdag

VM

NM

vanaf 8 uur

vanaf 16 uur

vanaf 8 uur

vanaf 16 uur

afwezig

afwezig

vrijdag

VM

NM

vanaf 10 uur

beurtrol

vanaf 8 uur

beurtrol

vanaf 8u30

beurtrol

zaterdag   Op afspraak  Op afspraak  Op afspraak

 

 

Gelieve een huisbezoek telefonisch tussen 8 en 10 uur ’s morgens aan te vragen. We vragen u een inspanning te doen huisbezoeken alleen aan te vragen als u echt niet naar de praktijk kunt komen. In de praktijk hebben we meer onderzoeksmogelijkheden dan op huisbezoek.Geef ook aan welke huisarts je het liefst zou zien, wij proberen daar bij het opstellen van onze ronde rekening mee te houden. In dringende gevallen komt altijd de arts die het snelst ter plaatse kan zijn.

Tijdens de spreekuren worden wij bijgestaan door een praktijkassistente. Zij verzorgt het onthaal in de praktijk, neemt de telefoon op, maakt de afspraken en regelt de huisbezoeken. Je kunt bij haar terecht voor inlichtingen over de praktijkvoering, voor het afhalen van brieven en met alle niet-medische problemen. Na overleg en afspraak kan zij ook een bloedafname prikken, hechtingen verwijderen, een ECG afnemen, injecties geven, oren uitspuiten, bloeddrukken meten. Doorgaans neemt de praktijkassistente de telefoon op. Zij organiseert de afspraken en huisbezoeken. Voor dringende medische hulp, vragen over een ingestelde behandeling of ongerustheid over een familielid, blijft u arts op elk moment beschikbaar.

Voor het invullen van attesten en formulieren is informatie en tijd nodig. Daarom dien je ook hiervoor op raadpleging te komen. Je arts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Maak het hem daarom niet moeilijk: vraag alleen wat redelijk, écht en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden.Voorschriften en attesten worden uitsluitend afgeleverd tijdens een raadpleging. Het RIZIV laat het afleveren van voorschriften zonder raadpleging sinds enige tijd niet meer toe. We begrijpen wel dat je soms onverwachts een voorschrift te kort komt. Vraag daarom tijdens je raadpleging voldoende medicatievoorschriften aan de arts. Maak best voor je thuis vertrekt een overzichtje van wat je nog in huis hebt.

Het is belangrijk dat alle medische informatie die over u bekend is, wordt samengebracht in één globaal medisch dosier en dat één arts voor het beheer daarvan verantwoordelijk is. De huisarts is het best geplaatst om die taak op zich te nemen. Wij proberen een zo volledig mogelijk elektronisch en papieren dossier over elke patiënt bij te houden en zo de coördinatie van uw medisch dossier ter harte te nemen. De verwijzing naar en communicatie met andere zorgverleners zoals specialisten in het ziekenhuis kunnen dan gerichter verlopen. Dubbele onderzoeken of tegenstrijdige behandelingen worden opgemerkt en bijgestuurd. Tenslotte krijgen u en uw huisarts een totaalbeeld van uw medische geschiedenis. Als u wenst dat uw huisarts uw globaal medisch dossier samenstelt en beheert, kunt u hiervoor een aanvraag ondertekenen tijdens de raadpleging. Vanaf dat ogenblik geniet u 30% vermindering op het remgeld voor elke raadpleging en huisbezoek bij je huisarts. Het globaal medisch dossier dient wel jaarlijks opnieuw aangevraagd te worden.Uw GMD telt voor alle 3 de artsen binnen de praktijk, dus u geniet altijd maximale terugbetaling. Vraag voortaan aan elke arts die u raadpleegt om uw huisarts op de hoogte te houden en hem de nodige informatie via een brief of elektronisch door te spelen. Voor het bijhouden en coördineren van je dossier voorziet het RIZIV een vergoeding. Deze vergoeding wordt door uw ziekenfonds rechtstreeks aan uw huisarts, de beheerder van uw globaal medisch dossier, betaald.

raadpleging
spacer

Info & Contact

Hendrik Deberghstraat 37B
8640 Oostvleteren
tel 057 40 00 20
fax 057 40 18 68
info@demistel.be

fb icon 325x325