anndeconynck

CONTACT OPNEMEN:

0477656018

ann.deconynck@proximus.be

 

Hendrik Deberghstraat 37B
8640 Oost-Vleteren

 

www.demistelplus.be

Psychotherapie // Ann Deconynck

Algemeen

Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen…

Maar op bepaalde momenten in het leven kan de tegenwind te sterk zijn. Voor jou, voor jou en je partner, voor het hele gezin. Als psychotherapeut wil ik samen met jou of met jullie zoeken hoe je de wind weer in de zeilen krijgt.

En dit vanuit een integratief kader met een grote affiniteit voor het contextuele denken. Bij deze benadering verwijst het woord context naar de dynamische verbondenheid van de mens met zijn betekenisvolle relaties over verschillende generaties heen en waarin iedereen met iedereen verbonden is in een balans van geven en nemen.

Begeleiding bij:

 • persoonlijke problemen zoals te weinig zelfvertrouwen, onzekerheid, verdriet, depressieve klachten, levensvragen, psychosomatische klachten, angsten, ...

 • rouwverwerking na het overlijden van een dierbaar persoon, na het verlies van job of gezondheid, na een relatiebreuk of naar aanleiding van een overgangsfase in het leven.

 • relationele problemen

  Therapie Vormen:

 • Contextuele hulpverlening

 • Integratieve psychotherapie

 • Rouwbegeleiding

  Praktisch:

  Je kunt mij bellen (spreek gerust een boodschap in) of mailen.  We plannen een eerste gesprek. Hierbij verkennen we jouw hulpvraag en maken een planning op. Een gesprek duurt één uur en kost 45 euro. 
  Gsm nr. 0477/656018

  e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  www.in-de-praktijk.be