Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

huisartsenpraktijk

Welkom op de website van De Mistel.

De Mistel is een landelijke huisartsenpraktijk gevestigd in Oostvleteren. Op onze website stellen we onszelf en onze manier van werken voor. In de Mistel werken drie artsen. Samenwerken is een bewuste keuze. Door samen te werken proberen we onze patiënten nog beter van dienst te zijn. Anderzijds is er door samenwerking ook voor de arts nog tijd voor werk buiten de praktijk en voor een gezinsleven. De patiënt kiest vrij bij welke arts op raadpleging te komen. Voor dringende zaken is altijd een arts beschikbaar.

Tijdens ons werk laten we ons bijstaan door twee praktijkassistentes. Zij ontvangen u aan de balie. Zij regelen zowat alles. Zo heeft uw arts tijdens de raadpleging echt aandacht voor u.

We werken nauw samen met andere eerstelijnshulpverleners: psychotherapeuten, kinesisten, een diëtiste,... Onder de naam De Mistel Plus werken enkelen van hen onder hetzelfde dak.

Onze website is geen medische encyclopedie. In de patiëntenfolders vindt u wel nuttige info en adviezen. Bepaalde klachten kunt uzelf aanpakken, soms raadpleegt u best eerst een arts.

Preventie promoten we met affiches in de wachtzaal en advertenties op de website. Voor een persoonlijke preventieplan maakt u best een afspraak met uw arts. Af en toe worden in de praktijk infosessies georganiseerd.

Ook voor sport is er plaats in de Mistel. U kan bij ons terecht voor een sportmedische keuring, trainingsadvies of podologisch advies.

Kwaliteit is voor ons belangrijk. Als intervisie maken we al enkele jaren een jaarrapport. Voor het eerst is dit ook integraal na te lezen op de website.

 

 

raadpleging
spacer

Info & Contact

Hendrik Deberghstraat 37B
8640 Oostvleteren
tel 057 40 00 20
fax 057 40 18 68
info@demistel.be

 

 

 

 

 

icontalkFolders en Links

link facebookfb icon 325x325